Deratizare, dezinsectie, dezinfectie - ACAROM


Serviciul de dezinsectie pe suprafata judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Brasov, si in Bucuresti este oferita de compania ACAROM in scopul prevenirii si eradicarii artropodelor.


Dintre artropodele cele mai des intalnite mentionam gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie, musca, tantarul, molia de haine, puricele de om, furnica, plosnita etc. Acestea sunt cauza unor boli infecto-alergice multiple cu un impact important pentru specia umana, dar in acelasi timp le produc si multe neplaceri celor care le simt prezenta.
Echipa noastra de profesionistii realizeaza tratamentele de dezinsectie in 2 mari scopuri:

Dezinsectie - Profilactic:
are ca tinta impiedicarea aparitiei, inmultirii si raspandirii daunatoarelor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Acest tip de dezinsectie preventiva se face o data la 3 luni;

Dezinsectie - Curativ:
isi propune eliminarea si indepartarea definitiva a insectelor. Dezinsectia curativa sau terapeutica trebuie sa se realizeze repetat, la intervale de 10-14 zile asupra focarului, si este urmata de dezinsectia profilactica.
contact deratizare

servicii dezinsectie

Dezinsectie, tratamentul impotriva diferitelor insecte:

Compania noastra utilizeaza pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate. Substantele pot fi aplicate in stare pulveizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri. Raza de activitate a companiei noastre este pe suprafata judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Brasov, si in Bucuresti.

Dezinsectie prin pulverizare cu pompa mecanica:

Tratamentul de dezinsectie cu ajutorul pompelor mecanice se realizeaza prin dilutia in apa a substatei active in concentratii de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din pompa se pulverizeaza suprafata tratabila, la baza peretilor si pe cantul usilor si a ferestrelor. Se insista pe zonele cu guri de canalizare.

Dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul:
Se foloseste in special in spatii mari: hale de productie, de stocare, spatii deschise sau inchise. Ca si in cazul pulverizarii cu pompa mecanica procedeul este acelasi. Se dilueaza in apa substanta activa in concentratie de 3-5% (in functie de producator si grad de infestare). Din atomizor se pulverizeaza suprafata tratabila. Pulverizarea se face la nimim 3 metrii. Particolele pot ajunge si la 10 - 11 metrii. Se insista pe zonele cu grad ridicat..

Dezinsectie cu capcane si geluri:

Acest tip de tratament se aplica in special acolo unde substanta activa nu poate sa intre in contact cu produsele sau obiectele din zona tratata. Capcanele se monteaza in zonele de unde se considera ca ar fi sursa de infestare dar si pe toata zona tratata. Gelul cu efect indelunat de pana la 6 luni se aplica pe preferinta in crapaturi si mai ales in zonele de acces ale insectelor.

Serviciile de Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare (D.D.D.) sunt oferite cu promptitudine, seriozitate si profesionalism:

Consultanta dezinsectie:


Atunci cand aveti nevoie de o consultanta pentru solutii de dezinsectie nu trebuie decat sa ne contactati, iar in cel mai scurt timp problemele legate de insecte se vor rezolva, indiferent daca doriti o dezinsectie in hoteluri, unitati de alimentatie publica, depozite, locuinta, unitati de invatamant sau chiar in spatiile exterioare.

Experienta dezinsectie:


Problema insectelor poate fi una foarte mare, atunci cand este amenintata sanatatea oamenilor sau cand pot avea loc niste pierderi economice. Datorita experietei pe care o avem in deratizare, va promitem ca va vom scapa in cel mai scurt timp de aceasta problema, astfel incat Dumneavoastra sa va puteti relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara insecte.

Colaborare dezinsectie:


Daca va doriti o colaborare cu compania noastra prestatoare de servicii de dezinsectie nu trebuie decat sa ne contactati prin intemediul formularului de contact de pe site. Nu veti mai avea neplaceri cauzate de insectei, iar substantele folosite de noi nu reprezinta nici un pericol nici pentru sanatatea Dumneavoastra si nici a animalelor pe care le aveti.