Deratizare, dezinsectie, dezinfectie - ACAROM


Dezinfectie este facuta de echipa noastra de profesionisti la cea mai inalta calitate si cu cele mai bune rezultate.


Dezinfectia consta in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale prin eliminarea agentilor patogeni de pe suprafetele tratate. Daca tratamentele de dezinfectie nu sunt facute periodic si cu responsabilitate se poate ajunge la gazduirea de catre om a unor diferite bacterii, virusuri sau paraziti implicati in producerea de diferite boli cu tablou clinic destul de serios.

Compania ACAROM dispune de echipamente, tehnica si substante avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si menite sa realizeze operatiunile de dezinfectie cat mai eficient.

Tratamentele de dezinfectie executate de catre firma noastra nu dauneaza in nici un fel oamenilor din spatiile de tratat si nici nu influenteaza negativ activitatea desfasurata.

Suntem o echipa tanara de profesionisti, cu un bagaj important de cunostinte despre tot ce inseamna dezinfectia si care avem drept scop principal multumirea pe deplin a clientilor care ne solicita.
contact deratizare

servicii dezinsectie

Dezinfectie, tratamentul impotriva virusilor si a bacteriilor. Tratamentele se pot realiza dupa cum urmeaza:


Dezinfectia profilactica:

procedeul care are ca scop prevenirea aparitiei si dezvoltarii unei flore microbiene cu un potential important in producerea de boli infectioase.

Dezinfectia de atac:

care isi propune distrugerea atat a germenilor patogeni cat si combaterea unui posibil focar infectios.

S.C. ACAROM S.R.L. detine una din solutiile ideale pentru efectuarea serviciilor de dezinfectie pe suprfata judetelor Iasi, Suceava, Neamt, Brasov si Botosani, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist si aparatura moderna fiind o garantie pentru un climat placut si sanatos.

Tratamentele de dezinfectie se adreseaza spatiilor din unitatile de alimentatie, unitatile de invatamant, spitale, hoteluri, etc.si trebuie executate periodic pentru a evita imbolnavirea persoanelor care au contact cu aceste spatii.

Serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.) sunt oferite cu promptitudine, seriozitate si profesionalism:

Consultanta deratizare:

Prin procesul de Dezinfectie se urmareste prevenirea si distrugerea germenilor patogeni din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea factorului de infestare.

Experienta dezinfectiei:

In vederea prevenirii apartitiei virusilor si a bacteriilor societatea Acarom noastra va ofera cel mai eficient serviciu de dezinfectie. Dezinfectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a virusilor si bacteriilor daunatoare.

Pentru realizarea cu maxima eficienta a operatiunii de dezinfectie, echipa noastra foloseste aparatura moderne si substante cu rezultate garantate si avizate de Ministerul Sanatatii. Tara de provenient fiind Germania si Italia. Produse in afara si care vagaranteaza rezolvarea definitiva a problemelor legate de acest aspect.

Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinfectie sunt inodore, iar in concentratiile in care le folosim nu sunt toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii.