deratizari dezinsectii
servicii DDD, deratizare, dezinsectie contact

servicii si produse DDD

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie - ACAROM

Igiena locuintei si sanatatea familiei tale sunt foarte importante pentru tine si de cele mai multe ori acestea sunt pereclitate de prezenta suparatoare a insectelor sau rozatoarelor. Daca va confruntati cu probleme legate de prezenta acestor daunatoare, societatea noastra va vine in intampinare, oferindu-va cele mai eficiente metode de prevenire si combatere a acestora. Oferim servicii de dezinsectie, desinfectie si deratizare pentru scoli, gradinite, industria alimentara, subsoluri si orice fel de spatii deschise.


mai multe detalii...Calitatea si eficienta serviciilor pe care vi le oferim rezulta din experienta vasta in acest domeniu a echipelor noastre. Datorita calitati si promptitudinii serviciilor noastre, am reusit sa castigam increderea si respectul tot mai multor clienti. Relatia cu partenerii nostri se bazeaza pe respect reciproc.

Obiectivul nostru principal este reprezentat de satisfacerea nevoilor clientilor nostri cu maxima eficienta, promptitudine, profesionalism si responsabilitate.

Aflandu-ne intr-o permanenta adaptare la cerintele internationale in domeniu, va oferim numai servicii la standarde europene.

Pentru a mentine la standarde inalte serviciile oferite clientilor nostri, societatea noastra a reusit sa mentina o colaborare stransa cu furnizorii si colaboratorii.

Deratizari, dezinsectii, dezinfectii

Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, echipa noastra va pune la dispozitie serviciul de deratizare. Operatiunea de deratizare are o importanta deosebita deoarece rozatoarele sunt principalii purtatori de boli si aducatori de pagube economice.


Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare gradinii dumneavoastra dar si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale.

Folosind substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitatea pentru om si pentru animale, avizate de catre Ministerul Sanatatii, societatea noastra participa cu eficienta la actiunea de distrugere a rozatoarelor (soareci, sobolani – de orice specie) care va provoaca numeroase probleme.

Spectrul de actiune ale acestor substante pe care le folosim se refera la orice specie de soareci sau sobolani. Operatiunea de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise (gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, depozite) cat si in spatii deschise.

mai multe detalii...

Deratizare Contact

dezinsectii contact

Societatea noastra a luat fiinta pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de prevenire si combatere a diverselor insecte daunatoare, precum si a rozatoarelor purtatoare de microbi si boli.

Provocand numeroase pagube economice si participand activ la raspandirea microbilor si bolilor, aceste vietati daunatoare nu au fost niciodata agreate in apropierea sau in locuintele dumneavoastra.

Pentru majoritatea dintre dumneavoastra, prezenta acestora reprezinta o mare problema si de aceea ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cele mai eficiente si moderne metode de eliminare si prevenire a aparitiei daunatoarelor nedorite.

detalii_deratizare-contact