Deratizare, dezinsectie, dezinfectie - ACAROM


Activitatea companiei ACAROM are ca si baza Legea nr. 98/1990 si Ordinul Ministerului Sanatatii, nr 536/1997, ce are in compenta articolele 146, 147 :


Aceste Articole si Oridine descriu dupa cum urmeaza, obligatiile institutiilor publice dar si societatilor comericiale (agenti comerciali) indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara, de a contracta firme specializate, certificate si avizate in prestarea serviciilor D.D.D. (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie).
Aceste prevederi sunt reglementate de legislatia in vigoare iar nivelul amenzilor, in cazul inexistentei contractelor mai sus mentionate, este de 2.000 – 8.000 lei (conform Legii nr. 344 / 31.05.2002) care de multe ori este mai mare decat contravaloarea operatiilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare:
Art. 146 Consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, primariile si agentii economici au obligatia de a organiza si desfasura actiuni de combatere a artropodelor si rozatoarelor vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort, la solicitarea si cu indrumarea tehnica de specialitate a inspectoratului de politie sanitara si medicina preventiva teritorial.
Art. 147 Cetatenii cu gospodarii individuale si asociatiile de locatari au obligatia de a asigura combaterea si stingerea focarelor de artropode si rozatoare vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort din gospodaria proprie sau din spatiile pe care le detin.
contact deratizare

servicii dezinsectie

Tratamentele de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.)

se vor aplica conform legislatiei in vigoare (O.G. 536/1997, Legea 98, etc.) in baza unui contract pe minim 1 an, cu repetarea operatiilor conform legii. Dezinfectia si Dezinsectia se vor efectua la intervale de timp conforme cu specificul activitatii Dumneavoastra, variind intre 1-3 luni (in conformitate cu metodologiile in vigoare).

S.C. ACAROM S.R.L. este o societate comerciala infiintata in 2008 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.). De la infiintare si pana in prezent am dezvoltat relatii comerciale cu un numar marisor de companii, in diferite activitati: hotelieri, brutarii - panificatii, depozite comerciale, hypermarkeuri, sedii de firme si nu numai. In cei 2 ani de la deschidere am acumulat experienta trecand prin situatii diferite. Toate acestea au fost duse la bun final de echipele noastre aducand si multumire din partea Beneficiarului.Serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.) sunt oferite cu promptitudine, seriozitate si profesionalism:

Produsele sunt avizate de catre Institutele Interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile de pana la 90%, fabricate de diversi producatori germani si italieni.

Serviciile prestate de personalul companiei ACAROM S.R.L. sunt realizate cu ajutorul aparaturii specifice de ultima generatie in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Venim in sprijinul Dumneavoastra cu servicii profesionale si de inalta calitate de Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in judetele Iasi, Suceava, Botosani, Neamt si Bucuresti. Compania noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari si realizari de ultima ora. Societatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei cerinte solicitate de catre Beneficiar. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana dar nu in ultimul rand respecta criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%).