Deratizare, dezinsectie, dezinfectie - ACAROM


Compania ACAROM va ofera servicii de deratizare pentru diverse suprafete, interioare sau exterioare. Alegerea substantelor folosite va fi facuta de personalul nostru calificat in functie de gradul infestarii, suprafata in care va desfasurati activitatea precum si costul cat mai redus al tratamentului.


Principalul scop al echipei noastre este eradicarea rozatoarelor şi împiedicarea înmultirii lor. Dupa cum stiti rozatoarele sunt purtatori de multipli agenti patogeni responsabili de producerea unor numeroase boli, prezenta lor aducand pierderi economice si nu in ultimul rand un stress mare pentru persoanele care au contact cu ele. Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, veti scapa cu siguranta de aceşti daunatori foarte periculosi deoarece. avem la dispozitie echipamentele, personalul si mijloacele necesare pentru a-i elimina şi, în acelaşi timp, asiguram operarea corespunzatoare şi responsabila, astfel încât clientii noştri sa fie pe deplin multumiti.

Chiar daca le realizam curativ sau preventiv, serviciile de deratizare trebuie orientate atat spre eliminarea definitiva a rozatoarelor , cat si pentru a preveni prezenta lor total inoportuna in spatiile in care va aflati. Pentru a combate si a preveni prezenta lor nedorita în mod eficace în spatii interioare si exterioare cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de produse cu efect garantat în acest sens. Substantele folosite pentru deratizare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente împotriva oricarei specii de rozatoare.
contact deratizare

servicii dezinsectie

Deratizare, tratamentul impotriva rozatoarelor - soareci si sobolani:

Cu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale printer care se numara:

Momeala rodentidica:
Acestea imbina eficacitatea principiilor active rodentidice cu atractia substantelor apetisante: cereale, grasimi animale, arome, zahar, menite sa atraga rozatoarele sa se hranesca din alimentele otravite.

Momeala proaspata:
Pasta momeala care are o consistenta moale, garanteaza rezultate optime in interventiile de deratizare, datorita materiilor prime folosite (faina de prima calitate la care se adauga grasime de origine animala sau vegetala, zahar si arome) si a unui proces de productie care ii confera un randament ridicat in materie de eficacitate si calitatea de a fi apetisant.

Cereale grane, boabe si expandat:
Sunt amestecate cu substante aromatizate si apetisante, mai ales zaharuri. Se pot prezenta sub forma de grane boabe, si expandat, indicate pentru asezarea în spatii interne, in particular in magazii si depozite alimentare. Boabele se introduc in pliculete care, pe langa o buna conservare si un risc minor de dispersie, obliga rozatoarele sa rupa plicul pentru a se putea hrani, lasand semne evidente despre prezenta lor.

Momeli parafinate: ovule si calupuri:
Acest ultim tip de momeala se utilizeaza la inverventiile de deratizare cu conditii de mediu deosebite fiind indispensabila utilizarea momelilor care garanteaza mentinerea propriilor caracteristici pe perioade lungi. Motivul pentru care se foloseste acest tip de momeala este parafina, care in aceasta tipologie de momeli, avand o concentratie bine studiata, permite asezarea si in locuri unde gradul de umiditate este ridicat (de ex. scoli, conducte de canalizare, canale, santuri, etc).

Serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.) sunt oferite cu promptitudine, seriozitate si profesionalism:

Consultanta deratizare:


Echipa ACAROM va ofera garantia ca va gasi cele mai bune solutii pentru problemele Dumneavoastra legate de rozatoare, atât în spatii interioare cât şi exterioare, personalul nostru fiind capabil de a se adapta diferitelor situatii.

Experienta deratizare:


Problema soarecilor si a sobolanilor poate fi una foarte mare, atunci cand este amenintata sanatatea oamenilor sau cand pot avea loc niste pierderi economice. Datorita experietei pe care o avem in deratizare, va promitem ca va vom scapa in cel mai scurt timp de aceasta problema, astfel incat Dumneavoastra sa va puteti relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara rozatoare.

Colaborare deratizare:


Daca va doriti o colaborare cu firma noastra pentru deratizare nu trebuie decat sa ne contactati prin intemediul formularului de contact de pe site. Nu veti mai avea neplaceri cauzate de soareci sau sobolani, iar substantele folosite de noi nu reprezinta niciun pericol nici pentru sanatatea Dvs. si nici a animalelor pe care le aveti.